Vrienden van …

Theetuin River lounge Heesselt

Theetuin River Lounge bevindt zich in de Heesseltsche Uiterwaarden, aan de rivier de Waal, in het Betuwse dorpje Heesselt. Beleef hier de ontspanning en de schoonheid van de uiterwaarden. Om op te laden, bij te praten of te genieten van een heerlijke high tea.
Alle taarten en andere lekkernijen zijn zelfgebakken. Proef producten uit de streek of uit onze eigen moestuin.

River Lounge, Steenfabriek 3
4063 CE Heesselt, tel 06 42965664River Lounge Theetuin
www.riverlounge.nl

Bed en Breakfast
Een luxe, comfortabele Bed & Breakfast in een zelfstandige woning midden in Beesd, een prachtig oud dorp gelegen in de West Betuwe aan de rivier de Linge. Schilderachtig ingebed in een landschap met fruitboomgaarden en cultuurhistorische en natuurmonumenten. Beesd heeft een station, gelegen net buiten het dorp (2.5km).

Bent u op zoek naar een toegankelijk verblijf waar met uw wensen rekening kan worden gehouden dan bent u aan het goede adres. Vrij parkeren voor de ingang. De omgeving leent zich uitstekend voor activiteiten zoals golfen, wandelen en fietsen. Op de Linge kunt u kanoën, sloepvaren of een tochtje met de rondvaart boot maken. Ook kunt u  heerlijk wandelen op het landgoed van Marienwaerdt alwaar een Pannenkoekhuis en Brasserie gevestigd zijn.

Voor musea-bezoek kunt u o.a. naar het glasmuseum en/of de glasblazerij in Leerdam (9.8 km). Het Geofort in Herwijnen is eveneens een bezoek waard. (6 Km). Het bijzondere Uilen-en Dierenpark de Paay is een particuliere dierentuin gelegen aan de Linge net buiten Beesd. De B&B ligt midden in het oude dorp, maar heeft alle rust in zich. De woning is zeer compleet voorzien en dus ook geschikt voor een langer verblijf  het gehele jaar door. De B&B locatie leent zich eveneens voor uw werk, lees- of schrijfperioden.

De accommodatie is uitstekend geschikt voor zakelijke relaties en geschikt voor rolstoel en of rollator gebruik. Met een persoonlijke touch wil ik u vrij naar uw wensen laten genieten van een onvergetelijk verblijf in het appartement/ Bed en Breakfast de Bolle.


B&B de BOLLE BEESD
Hoogstraat 1 Beesd
bbbolle@kpnmail.nl
0619150624
bedenbreakfastbeesd.nl

Schenkerij de Beurs
Cees Blom, eigenaar van de Schenkerij de Beurs in Geldermalsen, vertelt over zijn verbindingsplaats en cultureel café:
Mijn hobby en mijn passie is altijd geweest om met horeca in breedste zin van het woord bezig te zijn. Namens de stichting Cultureel Café Geldermalsen organiseer ik in Schenkerij De Beurs wekelijks met passie diverse activiteiten. Ik zie hier een mogelijkheid om mijn droom en wens in vervulling te laten gaan, om met mensen om te gaan en om hen gastvrij te ontvangen in een bijzondere horecagelegenheid in mijn directe omgeving.

Marktplein 14
4191 AC Geldermalsen

RESERVEREN
06 – 14 95 48 96
info@debeurs-geldermalsen.nl

Schenkerij de Beurs
debeurs-geldermalsen.nl