On My Feet
Blotevoetenwandeling

Op blote voeten lopen is inmiddels een actieve bezigheid geworden, veel wandelaars trekken er op uit met de blote voeten. On My Feet Blotevoetenwandelingen organiseert nu ruim 2 jaar wandelingen voor verschillende gezelschappen. Onze deelnemers zijn behoorlijk onder de indruk. Het buiten je comfort zone stappen kan je helpen bij het zoeken van antwoorden op je levensvragen die je tijdens je reis tegenkomt.

Meewandelen?

Onze blotevoetenwandeling zijn veel meer dan een ochtendwandeling of natuurwandeling. In een prachtige omgeving draait alles om contact en bewust voelen van alles om je heen.

Met een aantal wandelaars lopen we een 3 tot 4 kilometer. Tijdens de wandeling gaan we opdrachten uitvoeren en lopen we met elkaar langs natuurgebieden. Zo zijn we met elkaar in gedachten en opzoek naar antwoorden van levensvragen die ons bezig houden. Contact met de aarde, jezelf en je medemens staan hierin centraal.

Op welke locaties wandelen we?

OnMyFeet organiseert blotevoetenwandelingen op verschillende locaties. In de onderstaande beelden vind je meer informatie over de plaats en de omgeving.

Annelies van den Bogert

In hart en nieren ben ik een natuurmens. De natuur heeft mij al veel inzichten gegeven op het gebied van levensvragen.

Voeten hebben me altijd geboeid. Dit jaar is mijn 35-jarig jubileum voet -en schoenkundig pedicure. Door mijn opleiding voetreflex masseur heb ik meer inzicht gekregen in het zelf genezend vermogen.

Liefdevol, empathie, enthousiasme en doorzettings-vermogen zijn woorden die mijn persoonlijkheid omschrijven. Avontuurlijk en je kind voelen, zijn essentiële eigenschappen die dicht bij mij staan.

“Een pad ontstaat door erop te lopen”
(Zhuang Zi – Chinese dichter)

Tijdens de blotevoetenwandelingen begeleid ik je graag en daag ik je uit om jezelf open te stellen. Ook als je meerdere keren hebt meegelopen is iedere wandeling weer uniek en ervaar je nieuwe inzichten.

Tijdens de wandeling worden al je zintuigen uitgedaagd. Je lichaam zal zich opstellen voor dat wat komt. Gezamenlijk is er ruimte en tijd om dit met elkaar te delen.

Marinus Behrens

Graag stel ik me aan je voor: Ik ben Marinus Behrens, 38 jaar en getrouwd met Linda. Samen hebben wij twee prachtige lieve dochters.

In mijn leven is het uitdragen van barmhartigheid en me liefdevol openstellen voor al het leven op aarde een belangrijke missie.

Als kleine jongen was ik altijd in de natuur te vinden. Hutten bouwen, bomen klimmen of wandelen, kortom echt een buitenmens.

Als zelfstandig ondernemer ben ik in contact gekomen met Annelies. Na de eerste blotevoetenwandeling was ik om. Nadat mijn 60.000 zenuwen in mijn voeten werden geactiveerd, ben ik letterlijk in beweging gekomen. Door uit mijn comfortzone te stappen kreeg ik meer inzicht en wist ik dat ik deze wandelingen wilde begeleiden.

Voor mij staat in de blotevoetenwandelingen het contact centraal. Contact met je jezelf, de grond onder je voeten, de natuur, en je medemens. Je raakt in gesprek en geeft elkaar oprechte aandacht. Dat maakt de ontmoeting voor mij iedere keer weer bijzonder.