Retraite tweedaagse met volle maan 18 en 19 september 2024

Heb jij ook het idee dat je aan de vooravond van een nieuwe levensfase staat?
Waren de laatste jaren tropenjaren, doordat jij je door de zorg voor anderen altijd hebt weggecijferd? Denk je ook wel eens: nu ben ik aan de beurt? Wil je meer zingeving in je leven en jouw levenspad leren begrijpen?

Ga mee op deze weekend retraite en ervaar een ommezwaai in je leven! . Twee dagen die je ‘letterlijk en figuurlijk’ in beweging gaan brengen.

We worden allemaal meegesleept door de waan van de dag. Werk, gezin, financiën, huishouden. Soms loop je jezelf voorbij. Of kom je op een punt in je leven, waarop je concludeert ‘was dit het nou’? Heb ik hier al die jaren voor ‘geploeterd’? Of je bent ineens door de zorgfase (zorg voor kinderen, mantelzorg voor ouders) heen en merkt dat je alleen bent achtergebleven. Omdat je geen tijd en aandacht had voor een relatie of vriendschappen. En al helemaal niet naar je eigen kern hebt gekeken.

Jij, ja ook jij, hebt vele innerlijke kwaliteiten in je: liefde, compassie, creativiteit, openheid en levenslust. Van nature is deze rijkdom in jou aanwezig, maar soms is het niet zichtbaar. Ervaar de helende kracht van de natuur. Stilte, opgenomen zijn door moeder natuur geeft je de mogelijkheid vanuit een basaal gevoel van goedheid naar je eigen ik te kijken en weer of nog meer vertrouwen in de toekomst te krijgen. Jouw eigen pad en ware aard worden meer en meer zichtbaar.

Zweverig? Zeker niet. Hoewel er ruimte is voor meditatie en individuele aandachtsoefeningen is het ook gewoon op pad zijn ‘met de voeten in de klei’. Je voeten beschikken over 60.000 zenuwuiteinden, die verbonden zijn met al je organen en je diepste ik. Moeder natuur heeft een oneindige hoeveelheid energie en wisselt die liefdevol met je uit, terwijl we op blote voeten wandelen. Het gaat niet om de afstand, maar om de beleving.

Veel vrouwen gingen je voor en zijn dankbaar voor de lessen die ze leerden.

Wat gaan we doen?

Op de eerste dag ontmoeten we elkaar. Op beide dagen maken we mooie wandelingen, zoveel mogelijk op blote voeten. Reflecteren, tot rust komen en als je wilt, bepaalde thema’s aanpakken… Op de tweede dag sluiten we rond 17.00 uur weer af.

De wandeling gaat zeker niet om snelheid of afstand, maar bewust wandelen in rust en genieten van de omgeving.

 Wat kun je verwachten?

 • Ontspanning
 • Bewustzijn
 • Rust in je hoofd
 • Een gezonder gevoel, je kunt er weer tegen en weet je grenzen beter te bewaken, op een natuurlijke manier!
 • Meer zelfvertrouwen
 • Meditatie oefeningen
 • Stiltewandeling
 • Ademhalingsmethode van Wim Hof
 • Voetreflex massage oefeningen

Inclusief:

 • Eten (lunchpakket, avondeten op zaterdag) en drinken
 • Overnachting

Prijs: € 295 p.p. 
(wil je een een kamer delen met bijvoorbeeld een vriendin, dan krijg je een korting van € 40)

 Aantal personen

De groepsgrootte is maximaal 6 personen. Wees er snel bij 🙂

Na aanmelding en reservering ontvang je (uiterlijk een week voor aanvang) van ons via de mail aanvullende informatie over de wandeling, locatie en de aanvang tijden.

Deelname formulier

Agenda Retraite weekend

Privacy verklaring

Na het invullen ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging voor deelname. 

Ervaringen van deelnemers

Bedankt voor de geweldige en mooie onvergetelijke dag. Ik ga zeker nog een keer mee. Was heerlijk na lange tijd weer een vrije dag voor mezelf te hebben. Die vrijheid te voelen om vrij te kunnen ademen. Met gelijkgestemden een dag op te trekken.

Hartverwarmend.

Lieve groet, M

Ik geniet nog steeds van de afgelopen dagen.
Een geweldige ervaring wat veel bij me heeft losgemaakt. Het helpt me zeker in mijn verwerkingsproces. Ik ga jullie zeker nog een keer zien. En blijf ermee doorgaan.

Lieve groet, H

Deze pagina werkt het prettigst
op een laptop of desktop computer.