Kom je ook wandelen?

Wandelagenda
voor 2020

I.v.m. het Coronavirus (COVID 19) kan ik momenteel alleen wandelingen aanbieden conform de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het aantal deelnemers. Wil je liever een keer samen met mij alleen wandelen? Dat kan natuurlijk ook, kies de optie “1 op 1 wandeling” en ik neem z.s.m. contact met je op voor het maken van een wandelafspraak. Warme groet, Annelies.

 

 

Leuk, je hebt interesse om een keer mee te wandelen! We lopen 2 dagen per maand. De eerste vrijdag van de maand en de tweede zondag van de maand. We wandelen in de Uiterwaarden van de Waal. Er zijn verschillende plekken waar we starten met de wandeling.

Aanmelden
Voor deelname aan een wandeling vul je het formulier in zodat we weten dat je komt. We sturen je in de week voorafgaande aan de blotevoetenwandeling een mail met handige informatie.

Startlocaties:
Het Dijkhuis
Waalbandijk 33
4061 AL Ophemert

River Lounge,
Steenfabriek 3,
4063 CE Heesselt

Het Stroomhuis
Van Pallandtweg 1
4182 CA Neerijnen

Aanvang en kosten
De aanvang van de wandeling op de 1e vrijdag is om 10:00 tot 12:00 uur. Een wandeling op de 2e zondag is van 13:30 uur tot 15:30 uur. Je wordt verwelkomd met een kopje koffie of thee. De kosten voor deelname zijn € 15,00
.

Annulering wandeling
Via Facebook verspreiden we altijd het eerst volgende wandel event. We lopen altijd, houd Facebook wel in de gaten voor eventuele annuleringen bij storm.

Contactformulier

november 2020

december 2020

Privacy verklaring

Deze pagina werkt het prettigst op
een laptop of desktop computer.